Ο πελάτης του www.chromamoda.gr έχει το δικαίωμα να ζητήσει επιστροφή χρημάτων για οποιοδήποτε λόγο και να αποστείλει πίσω το προιόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής.

– Πώς κάνετε επιστροφή προϊόντος;

1) Θα πρέπει να ενημερώσετε την βιοτεχνία μας για το αίτημά σας μέσω email στο [email protected] . Για να εξυπηρετηθεί το αίτημά σας θα πρέπει να αποστείλετε τα παρακάτω στοιχεία σας μέσω email: αριθμό παραγγελίας, ονοματεπώνυμο, κωδικό προϊόντος προς επιστροφή, IBAN λογαριασμού, τράπεζα που ανήκει ο λογαριασμός ΙΒΑΝ, με ποια κούριερ επιλέγετε να κάνετε την επιστροφή.

Τα δέματα που θα αποστέλλονται χωρίς πρότερη ενημέρωση ώστε να καταχωρηθεί το αίτημα, θα παραμένουν σε αναμονή και θα επικοινωνούμε με τον πελάτη ώστε να μας διευκρινίζει την επιθυμία του.

2) Θα πρέπει να αποστείλετε το προιόν στην εργοστασιακή του κατάσταση με την συσκευασία του, το αποδεικτικό αγοράς και να αποσταλεί αποκλειστικά με κούριερ, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής. Μετά το πέρας των 14 ημερών δεν έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης.

3) Η αποστολή της επιστροφής σας θα πρέπει να γίνει με δικά σας έξοδα αποσστολής, με όποιαδήποτε κούριερ επιθυμείτε. ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά δέματα που θα αποστέλλονται με Ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ απλό ή συστημένο) .

Το δέμα προς επιστροφή θα πρέπει να σταλεί στην παρακάτω διεύθυνση:

CHROMAMODA.GR

Βιοτεχνία Ενδυμάτων

Διογένους 27

Θεσσαλονίκη, 544 53

6958001612

Το αίτημά επιστροφής ολοκληρώνεται σύμφωνα με το νόμο εντός 20 ημέρων από την ημέρα που θα παραλάβουμε το δέμα σας και εφόσον θα έχει περάσει και από έναν τυπικό ποιοτικό έλεγχο.

Να υπενθυμίσουμε πως η παραπάνω διαδικασία είναι σύμφωνη με την υπάρχουσα ευρωπαική νομοθεσία περί αγορών λιανικής και αυτή ακολουθείται σε κάθε περίπτωση.