Ο πελάτης του www.chromamoda.gr έχει το δικαίωμα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής να ζητήσει αλλαγή του προιόντος για τους παρακάτω λόγους.

A) Αλλαγή μεγέθους
B) Αλλαγή χρώματος
C) Αλλαγή σχεδίου
D) Λάθος κατά την αποστολή ή παραλαβή ελαττωματικού προϊόντος *
– Πώς κάνετε αλλαγή;

1) Θα πρέπει να ενημερώσετε την βιοτεχνία μας για το αίτημά σας είτε μέσω email στο [email protected] είτε τηλεφωνικά στο 2312 314 864, είτε μέσω facebook στην επίσημη σελίδα μας. Για να καταχωρηθεί η αλλαγή σας θα χρειαστεί να υποδείξετε τον αριθμό παραγγελίας σας, το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε και το νέο προϊόν που επιθυμείτε. Η εξυπηρέτηση πελάτων θα καταχωρήσει το αίτημά σας.

2)Θα συσκευάσετε το προιόν οπως το παραλάβατε στην συσκευασία του, μαζί με το αποδεικτικό αγοράς
3) Θα αποστείλετε το προιόν με την ACS κούριερ απολειστικά με χρεώση παραλήπτη, ώστε να περάσει από έναν τυπικό έλεγχο. Δεν πραγματοποιείτε νεά παραγγελία στο σαιτ μας. Το αποδεικτικό αγοράς είναι απαραίτητο καθώς απαγορεύεται σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία να διακινούνται προιόντα χωρίς απόδειξη.

3)Κατόπιν του ελέγχου θα σας αποστείλουμε το νέο προιόν που επιθυμείτε με την κουριερ. Η αλλαγή πραγματοποιείται εντός 7 ημερών.

*Στην περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό ή λάθος προϊόν, θα πρέπει να αποστείλετε φωτογραφίες του προϊόντος απαραιτήτως και θα αντικαταστήσουμε το προιόν άμεσα.

Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν. Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής θα καταβάλετε 5,00€ έξοδα αλλαγής.

Υπενθυμίζουμε πως για να γίνει δεκτή η αλλαγή, το προϊόν θα πρέπει να είναι στην εργοστασιακή του κατάσταση με την συσκευασία του και το αποδεικτικό αγοράς. Σε διαφορετική περίπτωση η αλλαγή δεν θα γίνεται αποδεκτή.

Ο τρόπος αλλαγής είναι ο συγκεκριμένος και μόνο. Δεν θα γίνεται δεκτό σε καμία περίπτωση δέμα που αποστέλλεται από τον πελάτη αυθαίρετα.